tamta
Lifestyle

Τάμτα: Έχω κάνει λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη

Όσα είπε για το στυλ της, τη ζωή και την καριέρα της

Η Τάμτα ήταν καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

«Γενικά είμαι πολύ ισχυρογνώμων στο styling και πάρα πολλά χρόνια που ήμασταν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έμαθα πάρα πολλά. Τώρα ντύθηκα και βάφτηκα μόνη μου. Κάνω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα από αυτό, τώρα ήρθα λίγο πρωινή. Με θεωρούν τρελή αλλά αυτή είμαι.

Εγώ θεωρώ ότι κυκλοφορώ πολύ κανονικά. Δεν φοράω μέικ απ και δεν ανεβαίνω σε τακούνι αν δεν πρέπει. Είμαι όπως όλες με φόρμες. Βάζω πινελιές.

Μου αρέσουν πάρα πολύ τα φρύδια μου έτσι. Ζω αυτή τη φάση της ζωής μου. Βοηθάει καμιά φορά γιατί μπορείς να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα στο μάτι, πιο extreme» ανέφερε.

Για τη ζωή της στην Γεωργία είπε: «Στη χώρα μου δεν ξεχώριζα για κάτι, όλοι την ίδια κατάσταση ζούσαμε. Τώρα είναι πολύ διαφορετικά, ευτυχώς έχουμε προχωρήσει, χαίρομαι πάρα πολύ για τη Γεωργία. Όταν μπήκα στο παιχνίδι και άρχισε να αλλάζει ο τρόπος ζωής μου σιγά σιγά άρχισα να αντιλαμβάνομαι και να γίνομαι περήφανη για μένα. Η μαμά μου παρά τις δυσκολίες με είχε σαν πριγκίπισσα. Και αυτό με βοήθησε. Η μαμά μου ήταν 30 χρ0νών όταν με έκανε και ήταν πιο ώριμη, εγώ ήμουν πιο μικρή και δικαιολογημένα μπορεί να έκανα και παραπάνω λάθη. Έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου και συγγνώμη έχω ζητήσει. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή, το είχα παρακάνει».

Μάλιστα όπως ανέφερε το νέο της γεωργιανό τραγούδι μιλάει για αυτές τις καταστάσεις και είναι αφιερωμένο στην κόρη της, Άννι.


Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη της, Άννυ, την οποία έφερε στον κόσμο σε ηλικία μόλις 14 ετών και παραδέχτηκε πως έχει κάνει αρκετά λάθη μαζί της για τα οποία όμως της έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Νομίζω ότι η μαμά μου είναι αυτή που παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε, με είχε σαν πριγκίπισσα. Αυτό νομίζω ότι με είχε βοηθήσει πάρα πολύ… Αυτή η επιθυμία και η ενέργεια της μαμάς νομίζω με επηρέασε πολύ. Εγώ αυτό άργησα να το κάνω με την κόρη μου. Η μαμά μου ήταν 30 χρονών όταν με έκανε, οπότε ήταν πιο ώριμη. Εγώ ήμουν πιο μικρή όταν έκανα την κόρη μου.


Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα. Σημασία έχει ότι έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου για όλα αυτά. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη. Ήταν κάτι που αισθανόμουν ότι έπρεπε να κάνω και το κάνω και στο τραγούδι που τραγουδώ στα γεωργιανά στο νέο μου άλμπουμ. Το έχω γράψει για την κόρη μου αυτό το τραγούδι.

Είναι μια αναδρομή στη ζωή μας. Μεγαλώσαμε μαζί με την Άννυ. Οι πρώτοι στίχοι είναι από τη μέρα που γεννήθηκε και έβρεχε… Της ζητάω συγγνώμη για κάποια πράγμα… Μέχρι τα έξι της, η ζωή μας ήταν πολύ δύσκολη… Άθελά μου έχω κάνει κι εγώ λάθη αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατή…» είπε η Τάμτα.


«Φίλες η κόρη μου μπορεί να έχει πολλές, μαμά είναι μια. Έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση. Είναι ένα παιδί που μου μιλάει για τα πάντα. Εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη να μιλάω τόσο πολύ στη μαμά μου. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή με την κόρη μου. Τώρα το λέω με παράπονο γιατί θεωρώ ότι το είχα παρακάνει σε στιγμές.

Θεωρώ τους γονείς πολύ τυχερούς που ζουν σε αυτές τις εποχές γιατί υπάρχει τόση πληροφορία, μπορούν να ψάξουν τα πάντα. Εγώ ζούσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή της Γεωργίας… Αυτό που έκανα ήταν να αντιγράφω τον τρόπο με τον οποίο η εκεί κοινωνία μεγάλωνε τα παιδιά» ανέφερε σε άλλο σημείο η Τάμτα.


Μίλησε για την ελληνική ταυτότητα που απέκτησε και τις εξετάσεις από τις οποίες πέρασε.

«Είμαι Γεωργιανή Ελληνίδα. Πήρα επιτέλους ταυτότητα. Πήρε πολλά χρόνια γιατί προφανώς δεν ζήτησα να γίνει κάποια εξαίρεση κι ακολούθησα από την αρχή τις διαδικασίες. Όταν ανακοινώθηκε ότι άνθρωποι που μένουν τόσα χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα μπορούν να καταθέσουν για ιθαγένεια, τρέξαμε κι εγώ κι η μαμά μου και περάσαμε τις εξετάσεις. Είναι πολύ δύσκολα κι εγώ ήθελα την βοήθεια των φίλων μου με τις ερωτήσεις και με κοιτούσαν και μου έλεγαν ότι αυτά δεν τα θυμόμαστε ούτε κι εμείς» ανέφερε η Τάμτα.


«Αλλά ευτυχώς ήρθαν θέματα που ήταν εύκολα. Μην με ρωτήσεις, το έμαθα έτσι για να περάσω. Το μυαλό μου δεν πιάνει πολύ. Νομίζω ότι η ιστορία με δυσκόλεψε γιατί είναι πολλά τα ονόματα, αλλά τα κατάφερα και πέρασα τις εξετάσεις με 85% και η μαμά μου σχεδόν με πέρασε» πρόσθεσε η Τάμτα.