H Τζένη Καζάκου μίλησε για την οικογένειά της και τον ρόλο που έχει παίξει στην πορεία της ως ηθοποιός, το όνομα των γονιών της.

Βρέθηκε καλεσμένη στο «The2Night Show» και σχολίασε, μεταξύ άλλων, τις συγκρίσεις που γίνονται κατά καιρούς με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη και τους γονείς της, Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνο Καζάκο.

Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος

«Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου» είπε αρχικά η Τζένη Καζάκου.

Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα

«Αν εγώ δεν μπορώ να αντεπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς» σημείωσε η Τζένη Καζάκου.


Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου

Όσο για τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, η Τζένη Καζάκου δήλωσε: «Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα.


Νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα

Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα», είπε τέλος, η Τζένη Καζάκου.

Δείτε το σχετικό που ακολουθεί: