Καλύτερα τα νέα για την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία χθες είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας», χάνοντας τις αισθήσεις της πάνω στο τραπέζι της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Γραμμέλη: Λιποθύμησε στον αέρα του ΣΚΑΪ (Βίντεο)

Ανάστατο το πλατό και οι τεχνικοί έσπευσαν να τη βοηθήσουν και οι τηλεθεατές πάγωσαν στο στιγμιαίο πλάνο με την Αφροδίτη Γραμμέλη να είναι λιπόθυμη πάνω στο τραπέζι.

Η δημοσιογράφος απουσίαζε το πρωί της Τετάρτης 07/06/2023 από το πλατό της εκπομπής και η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει δυο λόγια για το περιστατικό, καλώντας στον «αέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Δείτε ακόμη: Αφροδίτη Γραμμέλη - Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, μετά την on air λιποθυμία

Eίναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ και στείλατε σε όλους μας μηνύματα, αλλά και στην Αφροδίτη που όταν αισθάνθηκε καλύτερα, ανέβασε κι ένα story στο Instagram μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά

Σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως

«Ξεκουράζεται και είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως γιατί έτσι είναι η Αφροδίτη που θέλει να είναι συνεπής. Σας ευχαριστώ εκ μέρους της για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και γνωστούς. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε και να το ρίξω στην κουζίνα», πρόσθεσε για την απόφασή της να αλλάξει την κάμερα.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη λιποθυμία

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, το πρωί της Τετάρτης 07/06/2023. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι είναι πολύ καλύτερα και πως σύντομα θα επιστρέψει στο πόστο της και ευχαρίστησε και όλο τον κόσμο για τα πολλά μηνύματα που έλαβε.

Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου

«Είμαι λίγο ταλαιπωρημένη αλλά είμαι καλά. Σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ όλο τον κόσμο. Είναι αδύνατον να απαντήσω και δεν είναι θέμα αγένειας, αλλά δεν έχω το κουράγιο να απαντώ ούτε στο τηλέφωνο, ούτε σε όλα τα μηνύματα. Το φάρμακο είναι η αγάπη στην περίπτωσή μου. Η μεγαλύτερη ευχή που δίνω για όλους μας είναι να είμαστε καλά και να έχουμε όλοι την υγεία μας», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η δημοσιογράφος απευθύνθηκε και στη Φαίη Σκορδά με λόγια αγάπης: «Σε αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ. Είσαι το κορίτσι της καρδιάς μου».

Δείτε το σχετικό που ακολουθεί: