Ο Μάρκελλος Νύκτας ήταν καλεσμένος στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και κατάφερε αν μη τι άλλο να κάνει τους παρουσιαστές να αλλάξουν τη σκαλέτα τους!


«Ευτυχώς είμαι σε μια ηλικία που επηρεάζει τα εγκεφαλικά μου κύτταρα αλλά όχι του δέρματός μου. Δεν έχουμε συστηθεί, Μελιτζένη, από τη μελιτζάνα που κάνατε χτες» είπε στην παρουσιάστρια Τζένη Μελιτά.

Αφού διάβασε το ποίημα που είχε γράψει και προβλήθηκε το βίντεο για τη ζωή του, ξεκίνησε η σοβαρή κουβέντα.


«Η μαμά μου κάτι ένα ασημικό να πουλήσει προκειμένου να πάω σε ιδιωτικό σχολείο επειδή είχα δυσλεξία και τότε δεν ήταν γνωστή.

Οι εκθέσεις μου ήταν ματωμένες από τα ορθογραφικά λάθη.

Φώναξαν τη μαμά μου και της είπαν ότι δεν θα με δεχτούν επειδή ήμουν γκέι και αυτή που το είχε το σχολείο ήταν πολύ στριμμένη.

Η μαμά μου ήταν υποστηρικτική, αυτή ήταν μάνα, όχι ότι της άρεσε αλλά σκέφτηκε ότι αυτό το παιδί πρέπει να το βοηθήσει περισσότερο» είπε.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο ΑΚΟΕ είπε «δεν γινόταν αλλιώς γιατί είχε θεσπιστεί νομοσχέδιο που είχε κάνει πογκρόμ στους ανθρώπους αυτούς, ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ.

Δεν ένιωθα τι γινόταν, ήμουν μικρός, έπαιρνα τις προκηρύξεις και τις μοίραζα στο Κολωνάκι. Ήμουν μέσα σε αυτό το πράγμα, όχι τώρα που υπάρχει ο καπουτζιδισμός. Καλώς υπάρχει, είναι ένας όρος ωραίος, απλώς εμείς ήμασταν οι πρώτοι που σηκώσαμε την παντιέρα» είπε εισάγοντας έναν νέο.. όρο.

«Η μάνα μου που φώναζε τη μοδίστρα και έραβε με τη γκατζομηχανή με έμαθε μόδα» είπε και ολοκλήρωσε την παρουσία του ξανά με ένα ποίημα.