Η Ειρήνη Ψυχράμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» μαζί με την αδελφή της, Αντιγόνη, και τον αδελφό της, Αποστόλη.

Μίλησαν για την ενασχόλησή τους με τη μουσική και μεταξύ άλλων η Ειρήνη αναφέρθηκε και στην περίοδο των Hi-5 που είχαν την πρωτοκαθεδρία στην Ελλάδα εκείνη την εποχή.

«Για μένα ήταν πολύ δυνατό, γιατί ξαφνικά στα 19 που δεν ήξερα τι θέλω να κάνω ήρθαν οι Hi – 5 και ήταν το άλλο άκρο. Συναυλίες, φωτογραφήσεις. Πήγα με μια φίλη παρέα για συμπαράσταση. Της είπα ότι δεν ξέρω ποπ τραγούδια γιατί τραγουδούσα πολύ ροκ. Και φορούσα μια φούστα, ένα τζιν δεμένο στη μέση, ένα πουκάμισο και στυλό στα μαλλιά και μου είπε να τραγουδήσω και εγώ ό,τι θυμάμαι. Και έρχεται η σειρά μου και μου είπε ο Μουρατίδης “τι θα πεις;” και του είπα ότι θα πω Guns and Roses. Έτσι, μπήκα και έτσι δημιουργήθηκε το γκρουπ.


Ήμασταν στον Αστέρα Βουλιαγμένης, κλεισμένες μια βδομάδα μέχρι να βγουν οι 12. Και ήμουν και στις 12 και είπα “μάλιστα, πάμε”. Ήρθε η Κατραβά με την κάμερα στο σπίτι μου να μου πει ότι πέρασα και εγώ δεν έδειξα καμία χαρά. Όταν μπήκα μέσα σε αυτό υπήρχαν εκδηλώσεις χαράς του κόσμου. Δεν καταλάβαινα τίποτα γιατί και η ηλικία μου ήταν τέτοια και δεν ένιωθα pop star. Για αυτό όταν τελείωσε αυτό επέλεξα να είμαι στον “Σταυρό του Νότου”, στην “Αρχιτεκτονική”.

Θα συνεργαζόμασταν με άλλη εταιρεία, εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω και δεν τα βρίσκαμε και με τον Μίλτο Καρατζά. Είχε άλλα σχέδια και πλάνο, δεν ήθελα να είμαι στα νυχτερινά κέντρα και κάπως έτσι το διαλύσαμε».