Η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, μίλησε για τις τελευταίες μέρες του καλλιτέχνη, τον χαμό του και την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παιδιά τους, η Άννα και ο Νίκος.


Η Μάχη ανέφερε στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Ήταν ξαφνικό. Δεν λέω ότι ο Γιάννης δεν είχε ΧΑΠ, είχε ΧΑΠ. Το Σάββατο έφυγε για Κύπρο και την Τετάρτη μπήκε νοσοκομείο. Από εκεί και πέρα μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία ο άνθρωπος»!


Και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες μέρες είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο. Είχαμε πάει και στη Θεσσαλονίκη σε ιδιώτη γιατρό και εδώ. Την τελευταία εβδομάδα είδα ότι δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα, λαχάνιαζε. Τον έβαλα στο “Σωτηρία”. Ήμασταν πάντα μαζί του, την τελευταία στιγμή όχι. Έπαθε ανακοπή». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είχε χάσει το χιούμορ και το κέφι του. Δεν ήταν να πεθάνει, απλά έπαθε ανακοπή. Τα παιδιά του είναι χάλια, ήταν πάρα πολύ καλός πατέρας. Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήρθε ξαφνικό σε όλους μας. Δεν περίμενε κανείς ότι θα πάθει ανακοπή. Είχε καλοσύνη για όλους, δεν κουτσομπόλευε, δεν κατηγορούσε, δεν χλεύαζε. Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν είχε κόμπλεξ, αγαπούσε όλο τον κόσμο, δεν ζήλευε».