H Χρύσα Ρώπα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε, τον έρωτα, αλλά και την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην συζύγου της Θανάση Λάλα.

Eξουσιάζω το μυαλό και την ψυχή μου

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια. «Έχω καταφέρει να εξουσιάσω το μυαλό και την ψυχή μου. Αντιμετώπισα σωματική βία όταν ήμουν παιδί και στη συνέχεια την απέφυγα», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ την ψυχολογική βία

«Αυτό που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Έχω πολλά πράγματα μαζεμένα μέσα μου. Έχω κάνει εγχειρήσεις σε όλο μου το σώμα, στήθος, κοιλιά, κεφάλι. Ένας φίλος μου μού λέει ότι επειδή δεν έχω πολύ έντονη ερωτική ζωή, το σώμα εκδικείται. Το δικό μου σώμα τι να εκδικηθεί άλλο; Την άφησα πίσω την ερωτική ζωή, γιατί είχα άλλα πάθη, δεν ήταν αυτή η έγνοια μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα.

Έχουν περάσει 20 χρόνια - Έλεος δηλαδή

Για την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο πρώην σύζυγός της Θανάσης Λάλας στο «Στούντιο 4», η ηθοποιός σχολίασε: «Και ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση; Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί αυτοί οι δύο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Μάνα μου, έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος δηλαδή».

Έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη

Τέλος, εξήγησε: «Το μεγάλο μου στοίχημα είναι να μη φοβάμαι. Αυτός ο φόβος με πλάκωσε πολύ, έπαθα κάτι σαν κατάθλιψη. Φοβάσαι να χτυπήσει η πόρτα, φοβάσαι να βγεις έξω, να πας εδώ, να πας από εκεί», είπε η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: