Στα επικριτικά σχόλια που άκουσε μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους απάντησε ο Μανώλης Μητσιάς.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής ήταν καλεσμένος στην βραδινή εκπομπή «Καλύτερα Αργά», εξηγώντας τι εννοούσε στην επίμαχη τοποθέτηση που είχε κάνει στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο κ. Μητσιάς είχε δηλώσει τότε: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Η απάντηση Μητσιά στα σχόλια

Ο Μανώλης Μητσιάς, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου στο Action 24, τόνισε ότι οι άνθρωποι που τον κατέκριναν δεν κατάλαβαν τι είπε. «Οι άνθρωποι που με κατέκριναν, κατάλαβαν τι είπα; Δεν είπα τίποτα. Είπα πως ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην προκαλεί. Δηλαδή και λεφτάς άμα είσαι, είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς; "Εγώ είμαι ο λεφτάς", "εγώ είμαι ο μάγκας"; Είναι ωραίο πράγμα αυτό;», ήταν τα λόγια του.

«Δυστυχώς όμως στη δουλειά σας, ξέρεις, ψάχνετε και εσείς καμιά φορά να κάνετε το μικρό μεγάλο… Εντάξει, το καταλαβαίνω. Καμιά φορά ακριβώς αυτό με φρενάρει. Δεν καταλαβαίνω την λογική των ανθρώπων πολλές φορές. Εγώ δεν είπα ψέματα ποτέ σε κάποιον. Σίγουρα δηλαδή έχω πει ψέματα και γω σαν άνθρωπος αλλά ο σκοπός μου δεν είναι να πω ψέματα για να επιπλεύσω», συμπλήρωσε ο ίδιος.