Στο «στόχαστρο» των Κόκκινων του Survivor All Star έχει μπει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τα πάρε - δώσε που έχει με την μπλε ομάδα.

Τα νυχτοπερπατήματα του παίκτη στην απέναντι καλύβα, δεν αρέσουν καθόλου στους υπόλοιπους, οι οποίοι πλέον παρατηρούν κάθε του κίνηση.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, σχολίασαν ότι έλειπε για αρκετές ώρες από την καλύβα.

«Ο Κωνσταντίνος τον τελευταίο καιρό γενικότερα χάνεται στη Μπλε ομάδα. Σήμερα έλειπε 2 με 3 ώρες. Καταλάβαμε ότι θα είναι στους Μπλε» είπε στην κάμερα του ριάλιτι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


«Δεν με αφορά αν έχουν ενοχληθεί. Τι είμαι; Υποχείριο; Άβουλος; Το παιδάκι τους; Αν έχουν σπαστεί, δεν με αφορά. Εφόσον στον αγωνιστικό χώρο και σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα, είμαι οκ» δήλωσε από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στο ίδιο επεισόδιο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: