Το «MEGA Καλημέρα» παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της ημέρας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψε στη Μύκονο και αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό με το καλογυμνασμένο του κορμί.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως έχει περάσει από δοκιμαστικό για το Shopping Star και αναμένει τα αποτελέσματα του casting.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λεμπέσης, καθώς βάφτισε τον γιο του. Ο μικρός πήρε το όνομα Αναστάσιος, το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή. «Είναι νωρίς για να ξέρουμε αν ο μικρός θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του στο τραγούδι», είπε η Εύη Δρούτσα, η οποία έδωσε το παρών στη βάφτιση.

«Ενοχλούμαι όταν η κριτική που δέχομαι ξεπέρνα τα όρια και γίνεται προσβλητική απέναντι μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τονίζοντας πως με τον Mente Fuerte είναι απλά γνωστοί, ενώ ανέφερε πως ο έρωτας δεν αποτελεί πρώτο πλάνο της αυτή την περίοδο.

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στα μαθητικά του χρόνια, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν γεννήθηκε ο γιος του.

«Όταν ήμουν στην α’ δημοτικού είχα μία δασκάλα που με πήγαινε συχνά να κοινωνήσω και με το παραμικρό με τρομοκρατούσε ότι θα με κάψει ο Θεός. Όλη μέρα μπορεί να είμαστε δολοφόνοι ψυχών και το βράδυ να κάνουμε μετάνοιες», είπε και συμπλήρωσε: «Όταν γεννήθηκε ο γιος μου έπρεπε να μπει στην εντατική, δεν ξέραμε αν θα τα καταφέρει. Πήγαινα στην εντατική και μίλαγα καθημερινά στον γιο μου», είπε.

Η Καίτη Γαρμπή για τη συνεργασία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Φλωρινιώτη μίλησε η Καίτη Γαρμπή: «Εγώ και η αδερφή μου δεν ήμασταν το μπαλέτο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ήμασταν οι βασικές του τραγουδίστριες. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δεν πήγαινε πουθενά χωρίς εμάς».

«Με ενοχλεί ότι αυτό το λειτούργημα το κάναμε σκουπιδαριό», σχολίασε για την τηλεόραση η Μάρω Λεονάρδου, ενώ η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι 100% υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Παίζει ρόλο ο άνθρωπος και όχι το φύλο. Παροτρύνω φίλους μου καλλιτέχνες να βροντοφωνάξουν μέσα από τη μουσική τους για τη σεξουαλική τους ταυτότητα», είπε.

«Εγώ είπα ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί να μην προκαλεί. Είναι ωραίο και λεφτά να έχεις να προκαλείς;», ανέφερε ο Μανώλης Μητσιάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: