Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Πωλίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο αλλά και στον Μεγακλή Βιντιάδη.


Η τραγουδίστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βιντιάδη, θυμάται ποιος τους εξέθεσε στα περιοδικά, κάτι που την «πλήγωσε» αρκετά.

«Ξεκίνησα σαν την τρελή μόνη μου και αφού πήγα σε διάφορα παραλιακά κέντρα, ήρθε και με βρήκε ο Γιώργος Μαρίνος. Μου είπε ότι είχα πολλά λάθη, αλλά θα τα διορθώσουμε. Έλεγε ότι είχα κουρτίνα στα μάτια. Με έπαιρνε για να εκπαιδευτώ και δεν περίμενα ότι ήταν τόσο δύσκολα. Κατάφερα και έγινα από τις καλύτερες μαθήτριες.


Έμαθα πώς να πεις με απλά λόγια και χωρίς υπερβολές, να περάσεις την υποκριτική μέσα από τον στίχο. Απλά, ωραία και αληθινά. Δεν έχω επαφή μαζί του. Νομίζω είναι δική του απόφαση αλλά δεν είμαι και σίγουρη.

Όλοι έχουμε επιδιώξει να μιλήσουμε μαζί του. Αλλά ξέροντας ότι και κοντινοί του άνθρωποι είχαν δυσκολία να επικοινωνήσουν μαζί του, είπα να τον αφήσουμε να ζήσει όπως θέλει».

«Ήμουν παντρεμένη 13 χρόνια με τον Μεγακλή Βιντιάδη. Περάσαμε αριστούργημα. 28 χρόνια και ακόμα ψάχνουμε τον πατέρα του παιδιού; Αν είναι δυνατόν! Εγώ προφανώς και τον ξέρω. Ο Μεγακλής έχει ένα μυαλό και ψυχή που είναι πολλά χρόνια μπροστά. Όταν υπάρχει πραγματική αγάπη και συμβιώνεις με έναν άνθρωπο, το θέμα είναι να περνάς καλά.

Οι δημοσιογράφοι τότε ήταν άψογοι. Αυτοί που έκαναν τον κιτρινισμό ήταν οι κολλητοί. Κάτι κατίνες από το Mega. Όλοι οι άλλοι δημοσιογράφοι το σεβάστηκαν. Αυτός που με πούλησε στο περιοδικό ήταν κολλητός και εκδότης. Ο άνθρωπος που για 15 χρόνια ήταν δίπλα μας και τον είχαμε στηρίξει. Αυτοί που έστησαν την ίντριγκα ήταν κολλητοί μας άνθρωποι».