Η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου φιλοξενήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 12/6 στο T-live και μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον πολυαγαπημένο τους Γιάννη Φλωρινιώτη, που κηδεύτηκε την περασμένη Παρασκευή 9/6.

Ιδιαίτερα συγκινημένες, θυμήθηκαν ιστορίες από τον καλλιτέχνη που είχε μία σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.


«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα σκοπό και δεν είχα αντοχή να βγω πουθενά, αλλά είπα ότι αυτή τη φορά θα κάνω ό,τι θα έκανε ο πατέρας μου. Τα πάντα, θα ντύνομαι, θα στολίζομαι και θα κάνω ό,τι του αρέσει», είπε η Άννα Φλωρινιώτη με δάκρυα στα μάτια.


Στη συνέχεια, η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη πρόσθεσε: «Ξέρω ότι με βλέπει. Είναι δίπλα μου. Εχθές τον ένιωσα κιόλας, ένιωσα ένα άσπρο πράγμα να με σπρώχνει και γυρνάω και λέω "ποιος είναι;". Ήμουν με έναν φίλο μου, δεν ήμουν καλά και είπα στον φίλο μου να πάμε για ένα ποτό. Όπως καθόμασταν και γυρνάμε και οι δυο σαν να μας έσπρωξε κάποιος. Αναρωτηθήκαμε αν ήταν σερβιτόρος, αλλά τελικά δεν ήταν. Παγώσαμε. Ήταν σαν ένα άσπρο πράγμα να μας έκανε έτσι… Συγχρόνως. Το είδε και ο φίλος μου. Κι άντε εγώ είμαι τρελή και βλέπω οράματα, ο φίλος μου;».