Στο σπίτι της έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Χριστίνα Σούζη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 7/6/2023 επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου.

Το πρωί της Τρίτης 13/6/2023 η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μίλησε τηλεφωνικά στο «Happy Day» και μεταξύ άλλων περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά το τροχαίο, ενώ μίλησε και για την κατάστασή της σήμερα.

«Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο»

«Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο και προσπαθώ και εγώ να το ξεχάσω. Έμεινα δύο μέρες στο νοσοκομείο, έφυγα την Παρασκευή 9/6 το βράδυ. Ευτυχώς που με κράτησαν, γιατί έπρεπε να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση και παυσίπονα και όλα αυτά μου έκαναν πολύ καλό. Ζοριζόμουν αρκετά, δεν ήταν ανώδυνο όλο αυτό», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.

Το πρόσωπό μου είναι άσ' τα να πάνε

Η μετεωρολόγος συνέχισε περιγράφοντας: «Το πρόσωπό μου δεν το βλέπετε ακόμη, άσ' τα να πάνε. Δεν θυμάμαι πώς έγινε και το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι σερνόμουν ανάποδα, έβλεπα τον ουρανό, προσπαθούσα να βγω έξω από αυτοκίνητο, η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Προσπαθούσα να βγω, είχαν ανοίξει οι σάκοι και είχα βγάλει τη ζώνη για να βγω. Την φόραγα τη ζώνη, θα είχα σκοτωθεί αν δεν τη φόραγα. Το σοκ το μεγάλο, αφού διαπίστωσα ότι είμαι καλά, ήταν μήπως έχω φάει κάποιον άλλον άνθρωπο, συν τα αίματα που έτρεχαν από τη μούρη μου. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, να μη συμβεί σε κανέναν αυτό».

Τα σημάδια θα φαίνονται - Έχω ανάψει λαμπάδα

«Δεν μπορώ ακόμη να βγω στην τηλεόραση, γιατί πρέπει πρώτα να βγάλω τα ράμματα, τα οποία θα βγάλω την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμα και μετά από αυτό όμως θα πρέπει να φοράω μακιγιάζ, γιατί τα σημάδια θα φαίνονται. Οδήγησα ήδη γιατί μου έδωσαν ένα αυτοκίνητο μέχρι να δω τι θα κάνω. Έχω ανάψει και τη λαμπάδα μου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τον Σεπτέμβριο θα πάω στην Τήνο να προσευχηθώ», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Χριστίνα Σούζη

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: