Το «Milky way» του βραβευµένου µε Χρυσό Φοίνικα στο κινηµατογραφικό Φεστιβάλ των Καννών Βασίλη Κεκάτου έρχεται στο Mega για να µας καθηλώσει.

Με την υπογραφή του διεθνώς αναγνωρισµένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου, η υπόθεση της σειράς έχει µεγάλο ενδιαφέρον.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η guest εµφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, η οποία έχει επιστρέψει δυναµικά µετά τη γέννηση του γιου της, έχοντας κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι, «Oh mami», και ξεκινώντας την περιοδεία της, «Reborn», σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με αυτόν τον ρόλο στην πολυαναµενόµενη σειρά του Μεγάλου Καναλιού, η κορυφαία pop star κάνει ακόµα ένα όνειρό της πραγµατικότητα, αυτό της υποκριτικής.

Το story

Tα οκτώ επεισόδια του «Milky way» µάς µεταφέρουν σε µια ανώνυµη, ορεινή πόλη, ακολουθώντας τη 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, η οποία ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταµατούν απότοµα όταν µένει έγκυος από τον Τάσο, το µεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της, που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο µοναδικό βενζινάδικο της πόλης.

Οι ηθοποιοί

Πρωταγωνιστές είναι οι: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέµις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιµάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προµηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιµος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καµάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουµάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest εµφανίσεις

Στη σειρά όµως θα υπάρξουν και guest εµφανίσεις από τους: Νίκο Καραθάνο, Κίµωνα Κουρή, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταµπακάκη, Ιωάννα Κολλιοπούλου και Αλκηστη Πουλοπούλου. Η µίνι σειρά, σε παραγωγή Foss Productions, µια συµπαραγωγή µε το Mega, σε συνεργασία µε την Plays2Place και την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ, αναµένεται να προβληθεί τον προσεχή Οκτώβριο από το Μεγάλο Κανάλι.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Ιουνίου 2023.