Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-Nino-Josephine-video-1a
Lifestyle

Νίνο - Διέψευσε on air ότι συγκατοικεί με την Josephine: «Δεν ισχύει τίποτα» (Βίντεο)

Ο Νίνο απάντησε για το ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας ήθελε τους δύο καλλιτέχνες να έχουν επιλέξει ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια για να στεγάσουν τον έρωτά τους - Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

Ο Νίνο βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 14/06/2023 καλεσμένος στο «Πρωινό», με αφορμή την επιστροφή του στις νυχτερινές πίστες.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Josephine.

Ρεπορτάζ τους ήθελε να μένουν μαζί

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας ήθελε τους δύο καλλιτέχνες να έχουν επιλέξει ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια για να στεγάσουν τον έρωτά τους. Τη διαμόρφωση του χώρου ανέλαβε γνωστός διακοσμητής, με αποκλειστικό γνώμονα να εξυπηρετηθούν οι λειτουργικές ανάγκες και να εκφραστεί η αισθητική του ερωτευμένου ζευγαριού.

Κάποιος το σκέφτηκε και το έγραψε

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου» τόνισε κλείνοντας o Νίνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: