Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε μια εφ’ όλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά την απόφασή της να κάνει ψυχοθεραπεία αλλά και για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Νιώθω αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι η πιο ήρεμη και η πιο ουσιαστική. Μου αρέσω όπως έχω εξελιχθεί και με αγαπώ. Με βοήθησε πάρα πολύ να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο η απόφαση μου να κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να με φροντίζω πια, γιατί δεν το έκανα στο παρελθόν. Επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνει εμένα χαρούμενη και όχι τους άλλους», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Υπήρχαν στιγμές που γυρνούσα στο σπίτι μου με όλα αυτά που μπορεί να άκουγα και να γράφονταν και ήθελα απλά να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου, να κλείσω τα παντζούρια, να κάτσω στο σκοτάδι και να αρχίσω να κλαίω», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Το θέμα μητρότητα το νιώθω σαν να μου στρίβεις το μαχαίρι στην πληγή. Είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα η εγκυμοσύνη, θεωρώ ότι είναι αδιάκριτο να ρωτάς μια γυναίκα πότε θα κάνει παιδιά. Είναι ένα θέμα το οποίο με στρεσάρει πάρα πολύ και το δουλεύω. Υπάρχει στο μυαλό μου η κρυοσυντήρηση, το έχω επικοινωνήσει με τον γυναικολόγο μου.

Από τη μια σε βγάζει από το άγχος από την άλλη δεν θέλω να στρεσάρω τον εαυτό μου ούτε με αυτό. Έχω στόχο να δημιουργήσω μια όμορφη οικογένεια σαν τη δική μου και ίσως αυτό είναι που με στρεσάρει. Το παράλογο είναι ότι δεν δέχομαι πίεση όσον αφορά στη μητρότητα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και δέχομαι από εξωγενείς παράγοντες», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.