Πιο εντυπωσιακή από ποτέ παρουσιάστηκε η Ιωάννα Τούνη μόνο μερικούς μήνες μετά την εγκυμοσύνη της. Σε φωτογραφίες που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρελαίνει κόσμο, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα άνετη και ακομπλεξάριστη.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ, όπως έκανε γνωστό μέσα από φωτογραφικό στιγμιότυπο στο Instagram, συμμετέχει σε φωτογράφιση για εσώρουχα.

Η Ιωάννα Τούνη, μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Μη νομίζετε ότι, επειδή είμαι μαμά, φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω», στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το δικό της μήνυμα.

Δείτε το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη:



Σημειώνεται πως η ίδια σε απάντηση post που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μας λείπεις μωρό μου».

Η Ιωάννα Τούνη δεν πάει πουθενά χωρίς τον Νουνίτο, όπως αποκαλούν τον μικρούλη, ο οποίος πλέον είναι πέντε μηνών. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, και μάλιστα η άφιξη του γιου τους τους έδεσε ακόμα περισσότερο, μιας και έχουν αφοσιωθεί στο μεγάλωμά του.