Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» έδωσε ο Γιώργος Κακοσαίος.

Ο Γιώργος Κακοσαίος δεν αποκάλυψε τι ετοιμάζει για τη μεγάλη βραδιά των MAD Video Music Awards, ωστόσο φανέρωσε ότι ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη.

Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει

«Το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει ήταν στα 17 μου. Έλειπαν όλοι από το σπίτι, έβαλα δυνατά μουσική και έβαλα να πιω», είπε o Γιώργος Κακοσαίος.

H μαμά με τη γιαγιά έρχονται στις εμφανίσεις μου

Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η μητέρα του, «σαν κλασική Ελληνίδα μάνα» όπως είπε χιουμοριστικά, έρχεται σε όλες του τις εμφανίσεις. Το ίδιο και η γιαγιά του, η οποία τον ακολουθεί στις συναυλίες του στην Αθήνα.

Η μητέρα μου είναι μάματζερ

«Στην τελευταία μου συναυλία στο Φάληρο η γιαγιά μου την είχε τραβήξει όλη τη συναυλία. Μερικές φορές θα πω στη μητέρα μου ότι είναι λίγο υπερβολική, αλλά τελικά τη μάνα τη θες εκεί. Μου δίνει συμβουλές όλη η οικογένεια, αλλά η μητέρα μου είναι μάματζερ», είπε Γιώργος Κακοσαίος.

Οι καλλιτεχνικές διαφωνίες με τον πατέρα

«Με τον πατέρα μου έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες, κυρίως σε τραγούδια, όμως στο τέλος έχει δίκιο», συμπλήρωσε Γιώργος Κακοσαίος.

Οι οικογενειακές συναυλίες 

Ανάμεσα στα επόμενά του σχέδια είναι συναυλίες μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Πλούταρχο, και την αδερφή του, Κατερίνα, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από το φθινόπωρο έρχονται τα νέα του τραγούδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: