H Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στα Mad Video Music Awards 2023, που έγιναν Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, και εντυπωσίασε με το ντουέτο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Δέσποινα Βανδή δεν παρευρέθηκε στο μουσικό γεγονός μόνη της, αλλά συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Το σχετικό πλάνο προέβαλε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «ΜΕGA Καλημέρα».



Οι πρόσφατες δηλώσεις της τραγουδίστριας

«Τι μας αφορά το τι κάνει ο καθένας στη ζωή του, από τη στιγμή που δε βλάπτει τη δική μας; Τι σχέση έχει η ηλικία, τι σχέση έχει η σεξουαλική ταυτότητα, τι σημασία έχει αν παντρεύτηκε ή όχι, αν έχει κάνει παιδί ή όχι; Αυτό που θα έπρεπε να μας αφορά είναι το πώς εμείς οι ίδιοι θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, κατ' αρχάς για τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση για τα παιδιά μας, τους συναδέλφους μας, τους φίλους μας και για το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο συνυπάρχουμε. Να μεγαλώνουμε με αξίες, μεγαλοψυχία και καλοσύνη. Η προσωπική μας χαρά θα έπρεπε να μας απασχολεί και, πάνω απ’ όλα, να ικανοποιούμε τις προσωπικές μας προσδοκίες και όχι τις προσδοκίες των άλλων».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: