Τον τελευταίο χρόνο, ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιλέγει να προωθεί μέσα από τα social media, περιεχόμενο που αφορά την ευζωία και τη θετική σκέψη.

Με αφορμή τις Πανελλήνιες, που διεξήχθησαν, ο ηθοποιός έστειλε το δικό του μήνυμα στους εξεταζόμενους, αλλά και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Μέσα από μία ανάρτηση με φωτογραφία του με τον ίδιο να κάθεται σε κάποια παραλία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

Πιο αναλυτικά, έγραψε:

«Οι σκέψεις μου για τα παιδιά και το μέλλον τους, καθώς τελείωσαν οι σχολικές εξετάσεις και περιμένουν τους βαθμούς :

Ευθύνη των γονιών και των εκπαιδευτικών είναι να εμψυχώνουν και να προτρέπουν τα παιδιά, ώστε να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν τη δύναμη της αυτοπεποίθησης που υπάρχει μέσα τους.
Η αυτοπεποίθηση θα δώσει το σθένος στο παιδί για να ακολουθήσει το ένστικτό του. Το ένστικτο θα οδηγήσει το παιδί να γνωρίσει τα ταλέντα του, τις κλίσεις του, τα χαρίσματά του.

Αν το παιδί καλλιεργήσει τα ταλέντα, τις κλίσεις και τα χαρίσματα του, κανένα εμπόδιο δεν θα του φανεί υπερβολικά δύσκολο και θα βαδίσει στη ζωή θαρραλέα, το προσωπικό του μονοπάτι. Βαδίζοντας το προσωπικό του μονοπάτι (που επέλεξε το ίδιο το παιδί), θα αναλάβει την ευθύνη της ζωής του. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη τής ζωής του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να τα καταφέρει.
Δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό θα νιώθει πληρότητα γιατί θα κάνει αυτό που αγαπάει.

Νιώθοντας πληρότητα θα μεγαλώσει χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας και χωρίς ναρκισσισμό και έτσι θα του είναι ξεκάθαρο με ποιους ταιριάζει και με ποιους όχι. Αν συναναστρέφεται με ανθρώπους που ταιριάζει τότε θα είναι χαρούμενο. Αν είσαι ένας χαρούμενος άνθρωπος τότε θα είσαι και υγιής. Η υγεία (ψυχική και σωματική) είναι η βάση για να δημιουργήσεις μία ευτυχισμένη ζωή.

Κάτι όμως δεν κάνουμε σωστά και έτσι τα τελευταία χρόνια έχουμε μία έξαρση των αυτοάνοσων νοσημάτων. Είναι οι περιπτώσεις που η επιστήμη της Ιατρικής σηκώνει ψηλά τα χέρια και δηλώνει άγνοια και αδυναμία γιατί ο οργανισμός στρέφεται εναντίον τού ίδιου του τού εαυτού. Και ενώ δεν έχουν ακολουθηθεί τα απαιτούμενα βήματα προς την ελεύθερη ανάπτυξη του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, ψάχνουμε να βρούμε τι είναι αυτό που φταίει».