Το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Σακίρα, με τίτλο «Copa Vacía», θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Ήδη οι πρώτοι στίχοι που μοιράστηκε η διάσημη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται ότι περιέχουν ένα ακόμη μήνυμα για τον Πικέ.

Η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το έκτο της τραγούδι μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, στο οποίο συνεργάζεται με τον συμπατριώτη της Μανουέλ Τουρίζο.


Στην αφίσα από την προώθηση του τραγουδιού η Σακίρα έχει μεταμορφωθεί σε γοργόνα, που κάθεται στην ακτή της θάλασσας. Στο βάθος υπάρχουν εικόνες της με τον Τουρίζο που σίγουρα θα εμφανιστούν στο βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)















Τι λένε οι πρώτοι στίχοι του «Copa Vacía»;


Πριν από λίγες ημέρες, η Σακίρα δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram όπου φαίνεται να κάνει σερφ και στο βάθος ακούγεται κάτι που φαίνεται να είναι στίχοι από το τραγούδι.

Στην ανάρτηση διάρκειας 20 δευτερολέπτων, η ποπ σταρ τραγουδάει τα εξής:

«Είσαι πάντα απασχολημένος με τόσες πολλές δουλειές.
Θα ήταν ωραίο, αγάπη μου, λίγος ελεύθερος χρόνος.
Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου την προσοχή σου.
Χτύπα το τηλέφωνο, χρησιμοποίησε το χέρι σου μαζί μου.
Ξέρω ότι είσαι σέξι, αλλά εγώ είμαι πολύ πιο σέξι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)















Μετά το τέλος της σχέσης της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, η Σακίρα έχει κυκλοφορήσει πέντε τραγούδια: «Te Felicito» και «Monotonía» το 2022 και το «Music Session 53» με τον Bizarrap, το «TQG» και το «Acróstico» το 2023.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, επίσης, φημολογείται τον τελευταίο καιρό ότι είναι σε σχέση με τον οδηγό της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον.