Πυρ και μανία έγινε η Ίριδα Παπουτσή στο My Style Rocks, το απόγευμα της Τετάρτης, όταν συνάντησε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε τόσο η βαθμολογία που έλαβε από τις συμπαίκτριες της όσο και η… καρδούλα που ζωγράφισε η Σελένη στην βαθμολογία της.

«Την πρώτη μέρα που είχα έρθει εδω και ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, μου έλεγες ότι η Νικόλ και η Όλγα θα προσπαθήσουν να με πλησιάσουν και να με προσεγγίσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ πολλών άλλων, η Ίριδα Παπουτσή απευθυνόμενη στην Σελένη Φωτιάδη, η οποία δεν έκρυψε την μεγάλη της έκπληξη για όσα άκουγε εκείνη την ώρα. «Εγώ; Εγώ σου έχω πει τέτοια πράγματα; Λες ψέματα ακραία και πρόσεξε γιατί θα σε εκθέσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει».

«Έλα, έλα, έλα! Ψέματα; Δεν έχω λόγο να πω ψέματα! Με απειλείς; Με απειλείς; Ντροπή σου» επέμεινε η νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks για να γίνουν, κυριολεκτικά, μαλλιά κουβάρια στο πλατό του ριάλιτι μόδας και η Κατερίνα Καραβάτου να επιχειρεί διαρκώς να ηρεμήσει τους τόνους και να επαναφέρει τις περισσότερες κοπέλες στην τηλεοπτική τάξη.

Η Σελένη Φωτιάδη δεν θέλησε να αφήσει, όμως, την συγκεκριμένη «κατηγορία» να πέσει κάτω και ξέσπασε κατά της συμπαίκτριας της. «Λες ψέματα ακραία! Εσύ με απειλείς! Ήρθες εδώ για να κάνεις θέατρο; Δική σου ντροπή, αυτά που λες είναι ακραία και τα έχεις σκηνοθετήσει με άλλα άτομα. Σε έχουν δασκαλέψει γιατί έλεγες ότι «οι κριτές αγαπάνε τη Νικόλ και εγώ πρέπει να είμαι κοντά της». Αυτά έλεγες και αυτή είναι η πραγματικότητα». Και δεν με ενδιαφέρει ότι και να πεις γιατί λες ψέματα. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα».


Στις εντάσεις που επικρατούσαν στο πλατό του My Style Rocks δεν έλειψαν και τα δάκρυα όταν η η Νικόλ Δεσποτοπούλου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση για όσα ειπώθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα.