Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και το πρόβλημα που έχει με το σπίτι της, στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου

«Είμαι σε μία από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου. Έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου, έτυχαν κάποιες ατυχίες με το σπίτι μου, έκανα κάτι βλακείες και θα τις διορθώσω, διορθώνονται», είπε η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου.

Η δήθεν φίλη με έκλεψε κανονικά

«Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής, που είχα αυτή τη δήθεν φίλη, η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ό,τι αγόραζε – ακόμα και σε ταξί να έμπαινε – ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμη μηνύσιμο, μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή», διευκρίνισε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου.

Έχει κάποιον να τη στηρίζει στα δύσκολα;

«Έχω τον σύντροφό μου», απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ

«Τι είναι αυτά, καλέ; Ντροπή! Σας παρακαλώ πολύ, προς Θεού! Κανένα σπίτι δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό και φτου σε όποιον το έγραψε. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, υπάρχει περίπτωση ότι θα πρέπει να δώσω μόνο 30.000 ευρώ και τελείωσε η ιστορία», αντέδρασε φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Ιωαννίδου στις φήμες περί πλειστηριασμού της κατοικίας της.

Κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν

«Είχα πει κάποια στιγμή ότι μπορεί να πουλούσα το σπίτι μου, γιατί υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, και επηρεασμένοι από αυτό κάποιοι με τη φαντασία τους το μεγαλοποίησαν για να κάνουν φασαρία. Παιδιά, λίγο σεβασμό», διευκρίνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: