Την Εύη Δρούτσα φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε στην μακρόχρονη καλλιτεχνική της διαδρομή, τις οικονομικές απολαβές αλλά και την αχαριστία.

Ειδικότερα, η Εύη Δρούτσα εξομολογήθηκε πως «δεν έχω βγάλει λεφτά από τα τραγούδια μου. Δεν ζήταγα λεφτά για να γράψω ένα τραγούδι. Ας μην γυρίσουμε όμως στο κομμάτι της αχαριστίας. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, όπως η Έλενα Γκρέκου, που πριν δει το τραγούδι μού έφερε τα χρήματα. Ο Τριαντάφυλλος μού λέει, «να κάνω μια συναυλία για σένα». Και μόνο που το είπε… Επίσης, ο Πασχάλης Τερζής με είχε φωνάξει Χριστούγεννα στο μαγαζί και μου έδωσε έναν φάκελο με λεφτά».

«Θα μου πεις, τι είναι αυτό αλλά από αυτά ζούμε! Πως θα ζήσουμε; Δεν είδα όμως να το κάνει κανένας άλλος. Έφτασα σε σημείο να μην έχω ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και καθόμουν και κοίταγα. Τι μπορείς να κάνεις; Όταν πρέπει να μεγαλώσεις ένα παιδί μόνη σου, να έχεις μαζί την αδελφή σου που δούλευε πάρα πολύ, πως θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα; Τότε υπήρχε το καλό πως υπήρχε η IP και αυτό που λένε «τότε μας έκλεβαν» αλλά… πάρτε τώρα λεφτά».

«Τότε μας έκλεβαν αλλά σήμερα ποιος είναι που δεν κλέβει; Ευτυχώς που κάναμε την εταιρεία για τα δικαιώματα» πρόσθεσε, ακόμα, η Εύη Δρούτσα στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.