Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε από μία γυναίκα στο instagram ξέσπασε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία δήλωσε ότι πρόκειται να προχωρήσει σε μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη με story της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στη δημοφιλή πλατφόρμα, πρόσφατα έγινε αποδέκτης χυδαίων σχολίων από άγνωστη γυναίκα.

Μάλιστα, την σχετική ανάρτηση της δημοσιογράφου συνόδευσαν και τα μηνύματα που έλαβε, τα οποία την οδήγησαν στο να ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε μήνυση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι ο κάδος της μαύρης του ψυχής».

foteini-petrogianni-story_jpg__1_

Φωτεινή Πετρογιάννη: «Δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι ο κάδος της μαύρης του ψυχής»

Όπως φαίνεται στη σχετική ανάρτηση, η γυναίκα που εξόργισε τη δημοσιογράφο τής έστειλε, μεταξύ άλλων, «Ευτυχώς που δεν μπορείς να κάνεις παιδιά, γλύτωσαν τα καημένα», με το χυδαίο της μήνυμα να οδηγεί τη Φωτεινή Πετρογιάννη σε ξέσπασμα.

«Η συγκεκριμένη κυρία, πίστεψε κάτι που πιστεύουν πολλοί εδώ μέσα! Ότι μπορούν να μας γράφουν ό, τι στο διάολο κατεβαίνει στο κεφάλι τους γιατί έτσι γουστάρουν! Για να τελειώνουμε… η κυρία η συγκεκριμένη θα μηνυθεί και δεν θα φοβηθώ να μηνύσω οποιονδήποτε άλλον θεωρήσει ότι είμαι ο κάδος της μαύρης του ψυχής. Τέλος με τα σκουπίδια κάποιων», έγραψε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στη σχετική της ανάρτηση.