Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σάλμα Χάγιεκ έχει κάνει τους θαυμαστές της να μιλούν για εκείνη και το έντονο σεξαπίλ της, είτε με κάποια σέξι εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, είτε με φωτογραφίες της στο Instagram.

Η Σάλμα Χάγιεκ που θα κλείσει τα 57 της χρόνια τον Σεπτέμβριο μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και κατάφερε να γίνει για ακόμη μια φορά το επίκεντρο των συζητήσεων.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα στη σάουνα, κρατώντας μόνο δύο πετσέτες σε σημεία του σώματός της και ξαπλωμένη στα πλάνα απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Με αφορμή την εβδομάδα ευεξίας δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα στη σάουνα, και στη λεζάντα της έγραψε μεταξύ άλλων «Αγκαλιάζοντας τη θεραπευτική δύναμη της σάουνας» και οι διαδικτυακοί της φίλοι όχι μόνο ενθουσιάστηκαν με τη Σάλμα Χάγιεκ, αλλά δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν το σώμα της και τη μοναδική της γοητεία.

Ένας θαυμαστής της έμεινε έκπληκτος σχολιάζοντας «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνεις 57 τον Σεπτέμβριο», ενώ άλλος χαριτολογώντας έγραψε: «Πώς να “ρίξεις” το διαδίκτυο».

Χαρακτηρίζοντάς της ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, οι θαυμαστές της έκαναν τη δημοσίευση της ηθοποιού viral σε λίγα μόνο λεπτά.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: