Η Νικόλ Σέρζινγκερ μόλις είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Τομ Έβανς. Η 44χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός μέσα από το Instagram όπου ανέβασε φωτογραφίες. Ο 38χρονος παίκτης του ράγκμπι έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο σπίτι της στη Χαβάη.

Η Νικόλ Σέρζινγκερ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Είπα ναι». Στα στιγμιότυπα βλέπουμε τη στιγμή που ο Τομ γονάτισε με τον παραδοσιακό τρόπο ανοίγοντας το κουτί με το δαχτυλίδι. Στη συνέχεια το ζευγάρι αγκαλιάστηκε.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόταση γάμου




Προηγουμένως η Νικόλ Σέρζινγκερ είχε ανεβάσει φωτογραφίες από την παραλία φορώντας μόνο το μαγιό της και κάνοντας τις βουτιές της.

Δείτε τις φωτογραφίες

1-Nicole-Scherzinger-1
1-Nicole-Scherzinger-2
1-Nicole-Scherzinger-3
1-Nicole-Scherzinger-4
1-Nicole-Scherzinger-5
1-Nicole-Scherzinger-6
1-Nicole-Scherzinger-7
1-Nicole-Scherzinger-8


Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2019, όταν η Νικόλ Σέρζινγκερ ήταν κριτής σε τηλεοπτικό σόου στο οποίο συμμετείχε ο γνωστός παίκτης ράγκμπι.

Το love story του ζευγαριού

Τα δημοσιεύματα εκείνη την εποχή ήθελαν το ζευγάρι να έχει έρθει κοντά στα γυρίσματα. Όταν μάλιστα δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Τομ Έβανς για την Νικόλ Σέρζινγκερ ο ίδιος είχε απαντήσει: «Ποιος δεν θα ήθελε να βγει με τη Νικόλ; Είναι υπέροχη».