Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που τον βλέπουμε να φορά συνεχώς μαύρα ρούχα.

«Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής, γιατί λέω αυτά που θέλω να πω. Είναι διαφορετικά πράγματα. Νευριάζω όμως αρκετές φορές, γιατί είναι πολλές οι ώρες. Δεν υπάρχει κάποιος ρόλος, έτσι είμαι στη ζωή μου», δηλώνει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Θα πω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι, εάν κάποιος με ρωτήσει. Είμαι ο καλύτερος στις συμβουλές, στα δικά μου δεν τα κάνω καλά. Παλιά ήμουν πολύ παρεμβατικός, μετά το δούλεψα και σιγά-σιγά το άλλαξα», παραδέχεται αμέσως μετά.

Γιατί επιλέγει – όπως και πολλοί σχεδιαστές διεθνώς – να φορά μαύρα ρούχα, ενώ σχεδιάζει πολύχρωμες συλλογές για τα μοντέλα του; Ο Στέλιος Κουδουνάρης απαντά:

«Σίγουρα δεν έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας οι σχεδιαστές διεθνώς, δεν είναι κάποιο dress code. Εγώ βλέπω ότι, επειδή συνεχώς ασχολούμαστε με τους άλλους ανθρώπους, το τι θα φορέσουν, με το να σχεδιάσουμε, τα χρώματα, τα υφάσματα, όταν ερχόμαστε στον εαυτό μας, δε μπορώ να σκεφτώ τι θα βάλω.

Θα πάρω τα ρούχα που θα με κάνουν να νιώθω ασφαλής, χωρίς να έχω πράγματα να παρατηρώ και να σκέφτομαι».