Μαύρες πλερέζες έχουν βάλει στο Καλό Μεσημεράκι με τη Βάνια να θρηνεί αυτήν την εβδομάδα, για το οριστικό τέλος της εκπομπής!


Ο Νίκος Μουτσινάς από την άλλη, φαίνεται ότι ανυπομονή να ρίξειο αυλαία, κάτι το οποίο θα κάνει αυτήν την Παρασκευή. Ωστόσο, από σήμερα ξεκίνησε τις ευχαριστίες, αρχίζοντας φυσικά από το κανάλι του, τον ΣΚΑΪ.

«Θα ξεκινήσω από την καναλάρα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω, γιατί αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν… 104, γιατί ήμασταν κάθε μέρα εδώ. Να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί πέρασα πολύ ωραία, έχω κάνει κάποιες βόλτες στα κανάλια, είναι μεγάλη αλήθεια.


Να τους ευχαριστήσω όλους, έναν έναν προσωπικά, που μας άφησαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε χωρίς να μας βάζουν εμπόδια. Δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό το λέω. Τους εύχομαι να είναι καλά, να πάνε όλα τα προγράμματα εξαιρετικά του χρόνου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Να πάνε όλα καλά, θα σας θυμάμαι όλους με αγάπη», κατέληξε και έκανε με τα χέρια του την κίνηση που δείχνει το μούσι και λέγοντας «ψέματα», πάντα με χιούμορ.