Η ομάδα του «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τον γιο της: «Τρέχω να γυρίσω σπίτι και να αγκαλιάσω τον γιο μου, ο γιος μου είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Ο ερχομός του γιου μου ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου και με ολοκλήρωσε».

Ο Good Job Nicky μίλησε για την συνεργασία με την Τάμτα: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με την Τάμτα. Θα ‘ρθει η μητέρα μου να με δει, όπως κάθε μητέρα που θαυμάζει το παιδί της. Αν θέλει ο κόσμος να πάω Eurovision θα πάω. Έχω ήδη έτοιμο το τραγούδι. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική».

Η Τάμτα δήλώσε: «Η μητέρα μου είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι κάνω. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή μητέρα. Ποιος ρωτάει εμένα αν θα ήθελα να γινώ γιαγιά. Είναι απόφαση της κόρης μου αν θα γίνει μητέρα. Θα ξανά πήγαινα Eurovision αν υπάρξει το σωστό τραγούδι. Εγώ καλά πέρασα όταν ήμουν κριτική επιτροπή. Είμαι ανοιχτή σε νέα πρόταση».


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για το τέλος της σχέσης της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Τις δυο εβδομάδες που έμεινα στο survivor έκλαιγα, υπήρχε πολλή «ανθρωποφαγία. Έχουμε απίστευτη σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αγαπιόμαστε. Είναι ελεύθερος ο Κωνσταντίνος, με πήρε τηλέφωνο μόλις βγήκε από το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στο survivor δεν ήμασταν μαζί με τον Κωνσταντίνο».

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι είπε: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα ήθελα να γινώ ηθοποιός. Έγινα ηθοποιός για να παίζω, δεν κάνω καθόλου δημόσιες σχέσεις. Ταλαιπωρήθηκα από τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Έλεγαν στη Μιμή Ντενίση να μην με πάρει σε παράσταση της».

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την αποχώρηση της συζύγου, Μαρίας Κορινθίου από την πρωινή εκπομπή του ANT1: «H ζωή συνεχίζεται μετά την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Τις περισσότερες φορές δεν συμφωνούμε σε όλα στη δουλειά μας. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, κάποια στιγμή η Μαρία θα μιλήσει για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: