Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τους Στιβ Κακέτση και Γιώργο Μαρίνο.
«Δεν έχει σημασία που είναι πρώην σύζυγος μου ο Στιβ Κακέτσης, ήταν οικογένεια μου. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για τον Στιβ Κακέτση, είμαι υπέρ της ευθανασίας σε τέτοιες περιπτώσεις. Η σχέση μου με τον Γιώργο Μαρίνο ήταν σχέση ζωής. Με είχε ερωτευτεί ο Γιώργος Μαρίνος. Ήμασταν μαζί με τον Γιώργο Μαρίνο κάποια περίοδο στο παρελθόν», ανέφερε η ηθοποιός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για τη ζωή του, τα όνειρά του αλλά και για τη γνωριμία του με τον Σάκη Ρουβά.
«Έχω ανασφάλειες και δικούς μου δράκους. Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος, η καρδιά μου ανήκει στην οικογένεια μου και στους παιδικούς φίλους μου. Έχω ξεκινήσει ψυχανάλυση για να γίνω πιο εύκολος άνθρωπος για την κοινωνία. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δίκη μου οικογένεια», υπογράμμισε.

Για τον Σάκη Ρουβά είπε: «Είναι ευλογημένος άνθρωπος ο Σάκης Ρουβάς και έχει κάνει μόνο καλό στη ζωή μου. Δεν φταίμε εμείς που σταματήσαμε, υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες».

Ο Αριστοτέλης Μπολοβίνος αναφέρθηκε στην συνέντευξη με την Ναταλία Γερμανού.
«Ήταν πολύ ωραία η συνέντευξη με την Ναταλία Γερμανού, ήταν διαφορετική. Δεν θα φλέρταρα την Ναταλία στην εκπομπή να «ξεκατινιαστούμε» στον τηλεοπτικό φακό; Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές άνδρες», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Στον Αντώνη Κανάκη θαυμάζω ότι είναι πολύ οργανωτικός. Αν δεν ήταν και λίγο «δικτατοράκος» ο Αντώνης Κανάκης, δεν θα είχε φθάσει σε αυτό το σημείο. Δεν σχολιάζω αν ο Μάρκος Σεφερλής κάνει επιθεώρηση», δήλωσε ο Μίλτος Μακρίδης.

Για τον ηλικιακό ρατσισμό μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού.
«Δεν λέω την ηλικία μου γιατί υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στον επαγγελματικό στίβο. Δεν μου έδιναν ρόλους λόγω ηλικίας στη δουλειά», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: