Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στις σκηνές βίας που γύρισε μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια και σύντροφό του, Αφροδίτη Λιάντου, στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Ένιωθα ασφάλεια μαζί της

«Οι σκηνές βίας που έκανα μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου ήταν πολύ δύσκολες, αλλά ένιωθα ασφάλεια μαζί της. Οι σκηνές που κάναμε στο φινάλε μας από τη «Γη της ελιάς» ήταν από τις πιο ακραίες», δήλωσε o Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Έμαθα από ανθρώπους με ψυχικές διαταραχές

«Για τον ρόλο μου στη σειρά διάβασα και έμαθα από ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές», είπε ο ηθοποιός.

Από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών στην ηθοποιία

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, άργησε να καταλάβει με τι θα ήθελε να ασχοληθεί. Αρχικά πέρασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών, ωστόσο δεν του άρεσε και αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στο «Θέατρο Τέχνης».

Δεν μπορώ να με δω στην τηλεόραση

«Δεν μου αρέσει η παρουσίαση, θα μου ήταν δύσκολο να το κάνω. Δεν είχα ποτέ στιγμές έπαρσης, ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια. Δεν μπορώ καν να με δω στην τηλεόραση», είπε o Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Για την σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε πως δεν βγήκαν με την ντουντούκα να βροντοφωνάξουν τον δεσμό τους, αλλά από την άλλη δεν τους ενοχλούν τα δημοσιεύματα.

Με την Αφροδίτη έχουμε φοβερή χημεία

«Δεν είπαμε ποτέ με την Αφροδίτη πότε θα ανακοινώσουμε την σχέση μας, απλά συνέβη και είναι λογικό. Η Αφροδίτη είναι υπέροχη, είναι η «ηρεμία» μου». Θα ξανά συνεργαζόμουν μαζί της, έχουμε φοβερή χημεία».

Μόλις την είδα μου άρεσε

«Το ειδύλλιό μου με την Αφροδίτη ξεκίνησε στην δουλειά. Μόλις την είδα μου άρεσε, αλλά αργήσαμε να κάνουμε σχέση. Για να μου αρέσει μία κοπέλα πρέπει να είναι η Αφροδίτη», αποκάλυψε o Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Είναι ανοργάνωτος και μαγειρεύει

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι είναι ανοργάνωτος και προσπαθεί να μαγειρεύει, ενώ δήλωσε πως τα ψευδή δημοσιεύματα του προκαλούν γέλιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: