Μια έντονη συγκίνηση είχε το μεσημέρι της Παρασκευής 30/6 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της εκπομπής «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στο άκουσμα της προσωπικής ιστορίας που αφηγήθηκε ο Θάνος Παπαχάμος, «λύγισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Επειδή βλέπω τους περισσότερους εδώ που είναι συγκινημένοι… εγώ είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα. Συγκινημένος ήμουν πολύ – να πω την αλήθεια μου – του Αγίου Πνεύματος. Εκείνη θεωρώ πως είναι η μέρα μας», είπε αρχικά ο Θάνος Παπαχάμος.

«Πριν 2 χρόνια ήταν του Αγίου Πνεύματος και ήμουν σε μία πολύ άσχημη φάση. Παίρνω τηλέφωνο την αρχισυντάκτριά μας, την Κλεοπάτρα Πατλάκη, και της λέω: γεια σας, Παπαχάμος Θάνος λέγομαι. Μαθαίνω ότι η Νάνσυ και ο Θανάσης κάτι θα κάνουν εκεί στην ΕΡΤ. Μήπως μήπως μπορώ να κάνω κάτι κι εγώ εκεί;», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Αλήθεια λες; Αυτό δεν το ήξερα», απάντησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έκτοτε, αυτά τα 2 χρόνια όλη αυτή την πίκρα που είχε τότε την πήρατε και την κάνατε ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Έχω πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για αυτή την ομάδα», συμπλήρωσε ο Θάνος Παπαχάμος.

«Τώρα αυτό που είπες γιατί το ‘πες; Αφού το ξέρεις ότι εγώ μετά θα πάθω τέτοιο…», είπε με δάκρυα στα μάτια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.