Μία ανάρτηση που ανησύχησε τους θαυμαστές της έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική.

Η influencer αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα έκανε ένα χειρουργείο που ήταν απαραίτητο για το σώμα της.

Έκανα χειρουργείο στα μπούτια

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το έχω κάνει τεκέ, όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε την ανάρτηση της Super Κικής:



Έτσι πήρε την απόφαση

Η Super Κική, μιλώντας στο «TLIFE», αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει τη συγκεκριμένη εγχείρηση και τόνισε ότι όσο και να αδυνάτιζε, το σώμα της έμενε ίδιο.

Σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω

«Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά και το σώμα μου έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενόχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια, αλλά έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Βγάλανε 2 λίτρα λίπος από τα πλαϊνά

Επίσης, σημείωσε: «Βγάλανε 2 λίτρα λίπος από τα πλαϊνά και κόψανε από το εσωτερικό. Τώρα φοράω κορσέ. Δεν πονάει τόσο πολύ, φαντάζομαι αργότερα θα πονέσω περισσότερο. Κυρίως δυσκολεύομαι στην τουαλέτα, δεν περπατάω. Θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας για να θρέψει όλο το κομμάτι».