Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την ελευθερία και την άνεση που νιώθει με το σώμα του και γενικά με το γυμνό.

Όπως παραδέχτηκε στην πρωινή εκπομπή: «Στο σπίτι είμαι γυμνός, κυκλοφορώ ολόγυμνος. Εκτός αν έρθει κάποιος επισκέπτης. Μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνός, γι’ αυτό νομίζω ότι μένει και κανείς μόνος του».

Όταν ρωτήθηκε για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Δούλευα σε μία εταιρία με ηλεκτρολογικά και δεν με απέλυαν, ούτε μου έδιναν την αποζημίωση. Και πήγα και έκοψα μία ολοκαίνουρια τηλεόραση μισή τιμή σε κάτι πελάτες που δεν ήθελαν να την πάρουν… και απέλυσαν τον διευθυντή, απέλυσαν κι εμένα».

«Η αδικία μπορεί να με κάνει να κλάψω. Μερικές φορές δεν λέω πράγματα που πρέπει να πω. Αυτός είναι ο μεγαλύτερός μου φόβος, ο θυμός μου, η έκρηξη».

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πώς έχει χωρίσει και είναι μόνος του, απολαμβάνοντας όσο μπορεί τον προσωπικό του χρόνο στο σπίτι του.

«Στο σπίτι μου κάθομαι, γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ -δεν μ’ αρέσει-, γκομενίζω. Ήμουν σε σχέση αλλά χώρισα. Την γνώρισα στο βίντεο κλιπ. Είμαι μόνος μου. Την έκανα unfollow γιατί είχα εκνευριστεί λίγο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτή τη φορά που ρωτήθηκε εκ νέου για τον χωρισμό του, αρκέστηκε στο: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό το θέμα».