Στη Μύκονο για λιγότερο από 24 ώρες βρέθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο διάσηµος σταρ του Χόλιγουντ ταξίδεψε στο «νησί των ανέµων» χωρίς την Αµάλ Αλαµουντίν και τα δίδυµα παιδιά τους. Ο λόγος ήταν το λαµπερό πάρτι πασίγνωστης εταιρείας ωρολογοποιίας. Στο event παρευρέθηκαν 200 δηµοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσµο -ανάµεσά τους editors της αµερικανικής «Vogue»- και πολλοί infl uencers. Τα µέτρα ασφαλείας, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν δρακόντεια για τους ξεχωριστούς καλεσµένους της εκδήλωσης του µεγάλου οίκου ρολογιών. Η Λια δεν θύµιζε σε τίποτε χαλαρή παραλία, αφού είχαν αφαιρεθεί όλες οι ξαπλώστρες και οι οµπρέλες, ενώ χιλιάδες λαµπιόνια είχαν τοποθετηθεί στην άµµο.

Ο Κλούνεϊ, που είναι εδώ και χρόνια ambassador της γνωστής εταιρείας ρολογιών, προσήλθε στην ώρα του, ντυµένος µε µπλε κοστούµι και λευκό πουκάµισο. Ο διάσηµος ηθοποιός και οι υπόλοιποι καλεσµένοι απόλαυσαν το µενού του σεφ Τάσου Μαντή, το οποίο περιλάµβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό µαγιάτικο, µπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι µε τη συνοδεία ελληνικών κρασιών.

Απλός, γοητευτικός, µε το χαµόγελο να µη φεύγει ποτέ από τα χείλη του, ο Κλούνεϊ δεν σταµατούσε να µιλά για την Ελλάδα, αλλά και τη Μύκονο, που τη θεωρεί ένα από τα οµορφότερα νησιά στον κόσµο. Κάποια στιγµή, κατά τη διάρκεια του πάρτι, γυναικείες παρουσίες τον πλησίασαν θέλοντας να βγάλουν φωτογραφία µαζί του. Ηταν προσιτός, παρόλο που εκείνες ήταν πολύ… εκδηλωτικές, µε µια από αυτές να του εκφράζει δυνατά τον έρωτά της!

O δήµαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, µιλά στο «Secret» για τον διάσηµο σταρ: «Το νησί µας φαίνεται και στην πράξη πως είναι ο κορυφαίος προορισµός! Στο πλαίσιο της εκδήλωσης γνωστής εταιρείας, ο Τζoρτζ Κλούνεϊ ήρθε να τιµήσει το γεγονός, καθώς ήταν ο ambassador στην εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega. Εγώ είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και συζητήσαµε πολλά… Οπως για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, για το νησί µας, τη Μύκονο, και τη Δήλο και έδειξε πολύ µεγάλο ενδιαφέρον. Μάλιστα, µου είπε πως θα ξαναέρθει µαζί µε την οικογένειά του και µου µετέφερε τη θετική εικόνα πολλών επωνύµων του Χόλιγουντ για τη Μύκονο».

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 1/7