Την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με τη μητέρα της αποκάλυψε η Έλλη Αγγελιδάκη, με ένα ποστ στο οποίο εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, αλλά ταυτόχρονα ευχαριστεί από καρδιάς τον γιατρό και κουμπάρο της Λεωνίδα Παπασταύρου για την πολύτιμη βοήθειά του:

 

«Ήρθε η ώρα (3 μήνες μετά) να ευχαριστήσω τον κουμπάρο και καλό μου φίλο, διευθυντή θωρακοσκοπικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών @leonidaspapastavrou για τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε στην καλή πλέον υγεία της μανούλας μου. Τον Μάρτιο του έστειλα κάποιες εξετάσεις που αφορούσαν την καρδιά της μαμάς μου, καθώς εκείνη για μεγάλο διάστημα “σερνόταν”, δεν έτρωγε και δεν κοιμόταν καλά λόγω δύσπνοιας - χωρίς να ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει. Μόλις τις είδε ο Λεωνίδας με πήρε αμέσως τηλέφωνο και μου είπε (χωρίς να μασήσει τα λόγια του)" “Η μανούλα έχει μπει σε κίνδυνο. Τη φέρνεις άμεσα στην Αθήνα να τη χειρουργήσουμε. Όλα θα πάνε καλά. Θα αλλάξει η ποιότητα της ζωής της"... Και έτσι ακριβώς έγινε…

Η μαμά μου -ύστερα από 3 δύσκολους μήνες- σήμερα είναι εντελώς καλά. Περπατάει, τρώει, κοιμάται πολύ καλά, χαμογελάει ξανά και χαίρεται τη ζωή! Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή την έκβαση κι εγώ και τα άλλα 4 παιδιά της και θέλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τον Λεωνίδα για όοοοοολα! Ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα στα πάντα, όχι μόνο ως καταπληκτικός γιατρός που μας καθοδήγησε σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια, αλλά κυρίως σαν άνθρωπος. Αυτό κρατήστε. Ένας πάρα πολύ ικανός γιατρός αλλά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, που εμπνέει εμπιστοσύνη. Η μαμά μου τον λάτρεψε και έχει μόνο υπέροχα λόγια να πει για κείνον. Η σέλφι μας είναι μέσα στο γραφείο του στο @iatriko.gr, στην τελευταία μας επίσκεψη εκεί, πριν φύγουμε οριστικά για Κρήτη. ΥΓ.: Δεν με άφηνε τόσο καιρό να την ποστάρω και να “πανηγυρίζω”, γιατί ήθελε πρώτα να είμαστε 100% σίγουροι ότι όλα πήγαν καλά. "Πρέπει να είμαστε χαμηλών τόνων και υπομονετικοί", ήταν τα λόγια του. Ευχαριστούμε, Λεωνίδα μας♥».