Καυτά φιλιά στη Μύκονο για τον Αντώνη Ρέμο και τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, που βρέθηκαν στο Νησί των Ανέμων και το βράδυ έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους στα περίφημα Ματογιάννια.

Ο φωτογραφικός φακός της «OΝ time» τούς συνέλαβε κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, που ήταν πιασμένοι χεράκι-χεράκι, ενώ μάλιστα δεν δίστασαν να ανταλλάξουν καυτά φιλιά.

Το λαμπερό ζευγάρι δεν βρέθηκε τυχαία στο συγκεκριμένο νησί, αφού, εκτός του ότι είναι το αγαπημένο μέρος του για το καλοκαίρι, έχει εξοχική κατοικία στην περιοχή Φωκός και περνά εκεί αρκετό διάστημα στις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι μαζί με το πρώην μοντέλο εδώ και δεκατρία χρόνια κι έχουν μια κορούλα οκτώ ετών, την Ελενίτσα. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018, έπειτα από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους Ελένης. Η τελετή έγινε στο κτήμα του αείμνηστου επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη με 350 καλεσμένους του ζευγαριού, με κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον επιχειρηματία Γιάννη Παπαλέκα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «On Time» στις 6/07/2023