Νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαντόνα μετά την περιπέτεια με τη βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε στη ΜΕΘ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη της προγραμματισμένης περιοδείας της, προκαλεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤΜΖ, σύμφωνα με το οποίο η 64χρονη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη», με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, ο οποίος ήταν και αυτός που ανακοίνωσε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας, είχε δηλώσει ότι περιμένει «πλήρη ανάρρωση» της πελάτισσάς του.

Όπως, πάντως, μεταδίδει η ιστοσελίδα ΤΜΖ, η Μαντόνα δεν έχει συζητήσει με κανένα άτομο του στενού περιβάλλοντός της για την περιοδεία καθώς ακόμα αναρρώνει.