Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο ηθοποιός και χορευτής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του και αναφέρθηκε στο bullying που είχε βιώσει στα παιδικά του χρόνια.

Ο ίδιος είναι πανευτυχής που θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και βλέπει την οικογένειά του να μεγαλώνει με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους..

Το θέλαμε και οι δυο

«Νιώθω υπέροχα που θα γίνω για δεύτερη φορά πατέρας και μεγαλώνει η οικογένεια. Ήμασταν μαζί με την γυναίκα μου όταν μάθαμε ότι είναι έγκυος. Το θέλαμε και οι δυο», είπε αρχικά ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Στη συνέχεια ο Ιβάν Σβιτάιλο έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και το bullying που δέχτηκε τα πρώτα χρόνια που βρέθηκε στην Ελλάδα.

Δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου

«Για 20 χρόνια δεν είχα σχέσεις με τον πάτερα μου. Ήταν βάρια αλκοολικός και κάποια στιγμή έχασε τη συνείδηση του. Δεν μπορούσα να έχω μια ουσιαστική επικοινωνία», είπε και συμπλήρωσε πως είχε πάρει κιλά εξαιτίας του πένθους για την «απώλειά» του.

Με φώναζαν Αλβανό ενώ ήμουν Ουκρανός

«Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα βίωσα bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι 10 χρονών που έκανε μπαλέτο. Όταν ήμουν μικρός με φώναζαν "Αλβανό" ενώ ήμουν Ουκρανός», δήλωσε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Τα οικονομικά προβλήματα και οι δουλειές που έκανε

Πολλές ήταν οι δουλειές που έκανε ο Ιβάν Σβιτάιλο όταν αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες. Δούλεψε σε κουζίνα, σε μεταφορές και ως σερβιτόρος.

Αυτή την περίοδο, ο Ιβάν Σβιτάιλο ξεκινά γυρίσματα για μία κωμωδία που θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

«Όταν δυσκολευόμουν οικονομικά έκανα κι άλλες δουλειές. Δούλεψα σε κουζίνα, μεταφορές, σερβιτόρος. Τώρα ξεκινάω γυρίσματα για μια κωμωδία στην ΕΡΤ», κατέληξε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: