Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Tucutum», τις επιρροές της στη μουσική αλλά και για τα όνειρά της.

Στο παρελθόν δεν θα έφτιαχνα τέτοιο κομμάτι

«Το "Tucutum" είναι το νέο μου τραγούδι. Στο παρελθόν δεν νομίζω να έφτιαχνα ένα τέτοιο κομμάτι, είναι κάτι καινούργιο για μένα.

Για τη συναυλία στην Τεχνόπολη

Η συναυλία στην Τεχνόπολη είναι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και είμαστε έτοιμοι για όλα. Θα έχουμε εκπληξούλες και γουστάρω, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό που φτιάχνουμε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Η σχέση μου με τον κόσμο αρχίζει να χτίζεται

«Μου αρέσει η σχέση με τον κόσμο, που έχει αρχίσει να χτίζεται. Νιώθω ότι έχω συστηθεί και έχω βγάλει κομμάτια του εαυτού μου προς τα έξω. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που πήγα στα Mad Awards. Μου άρεσε σαν εμπειρία, δεν είχα ξανά την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα τέτοιο μεγάλο show», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι.

Για το στυλ της αποκάλυψε:

«Το στυλ μου πάει ανάλογα με τη φάση. Σήμερα που δεν είχα ρoύχα μαζί μου πήρα αυτό το πουκάμισο της Ερασμίας που τραγουδάμε μαζί, είχα και άλλα κομμάτια μαζί μου και τα συναρμολόγησα».

Ποιους καλλιτέχνες θαυμάζει η Μαρίνα Σάττι;

«Από τους καλλιτέχνες που αποτελούν έμπνευση για μένα είναι η Lous and the Yakuza, την ακολουθώ από το ξεκίνημά της και χθες έπαιξα μαζί της σε φεστιβάλ στο Παρίσι», απάντησε η Μαρίνα Σάττι.

Τα όνειρά μου αρχίζουν να εκπληρώνονται

«Συνειδητοποιώ ότι πράγματα και όνειρα που είχα από παλιά, σε βάθος χρόνου αρχίζουν και εκπληρώνονται. Έχω εμπιστοσύνη στη διαδικασία και ελπίζω και τα πιο κρυφά όνειρα να γίνουν. Ένα από τα όνειρά μου είναι η Eurovision, πλάκα κάνω», κατέληξε η Μαρίνα Σάττι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: