Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην τελευταία εκπομπή της τηλεοπτικής σεζόν του «MEGA Καλημέρα» ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας δεν θεωρεί πως είναι τηλεοπτικό πρόσωπο, τονίζοντας πως στο Survivor κυνηγούσαν για ένα τοστ και δεν έκαναν πυρηνική φυσική.

Έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις 

«Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα που δεν είμαι δημοσιογράφος. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Μετάνιωσε για τη δεύτερη συμμετοχή του στο Survivor 

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως μετάνιωσε για τη δεύτερη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάζοντας πως ήταν πολύ σκληρό. Για νικητή θέλει τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ θεωρεί πως έχει κλείσει τους λογαριασμούς του με τον Άγιο Δομίνικο.

Με έχουν ενοχλήσει πράγματα που λέγονται για μένα

«Με έχουν ενοχλήσει ένα εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Είμαι ψύχραιμος για πράγματα που λέγονται για εμένα και δεν ισχύουν», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν θα έβγαινε ποτέ με κάποια που γνώρισε στα social media, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του παραδοσιακό, ενώ παραδέχτηκε πως έχει ψάξει κινητό.

Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα

«Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε φοβερή επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα», δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, δήλωσε πως ασχολείται μόνο με την κόρη του, τη δουλειά και τους φίλους του.
«Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή κάτι, δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί», ξεκαθάρισε ο Στάθης Σχίζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: