Για τη σχέση του με τον γιο του αλλά και για τη συντροφικότητα μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στον γιο του και τη σχέση που έχει μαζί του, τονίζοντας πως το δέσιμο έρχεται μέσα από το παιχνίδι αλλά και την καθημερινότητα, όπως όταν του μαγειρεύεις, τον κάνεις μπάνιο ή του διαβάζεις παραμύθι.

Ο γιος μου είναι τρυφερός σαν κι εμένα

«Ο γιος μου κάνει παράπονα για τη δουλειά μου, ότι λείπω πολύ. Στο πρόβλημα υγείας του γιου μου ένιωσα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν έχει να κάνει με τον Θεό, είναι θέμα τύχης. Ο γιος μου τώρα στην υγεία του είναι μία χαρά, είναι τρυφερός σαν κι εμένα», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Με την πρώην σύντροφό μου παραμένουμε δεμένοι

«Με την πρώην σύντροφό μου παραμένουμε δεμένοι, έχουμε άψογη συνεννόηση για το παιδί μας. Αυτόν τον καιρό είμαι υπέροχα, η συντροφικότητα είναι ωραία και όμορφη, αρκεί να μην είναι τοξική», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Είχα συμπτώματα ανδρολοχείας:

«Μακάρι να μπορούσα να ζήσω εγκυμοσύνη να δω πώς είναι. Είχα λιγούρες, έτρωγα πολύ, όσο κοντά είσαι με τον σύντροφό σου τόσο επηρεάζεσαι κι εσύ. Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά για να αγαπήσει το γυναικείο φύλο;», αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος..

Δεν ασχολείται με την εμφάνισή του

Ο ίδιος είπε πως δεν βάζει κρέμες ούτε ασχολείται με την εμφάνισή του, ενώ αποκάλυψε ότι εάν θελήσει να κλάψει θα το κάνει. «Με φλερτάρουν οι γυναίκες, δεν είμαι τόσο χάλια», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

Έχει δεχτεί πρόταση για τηλεπαιχνίδι γνώσεων

Ο Σταύρος Σβήγκος τόνισε πως για πρώτη φορά ακούει ότι θα είναι στη θέση του Μάρκου Σεφερλή στο «5Χ5» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση για τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: