Αυλαία για τη φετινή σεζόν έριξε με τη σειρά της και η Κατερίνα Καινούργιου, σε μία ημέρα γεμάτη από τηλεοπτικά φινάλε. Η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα ευχαρίστησε συγκινημένη τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους.


«Ευχαριστώ την παραγωγή, τους οπερατέρ, τον διευθυντή προγράμματος, την Κατερίνα την Πόθα, την αρχισυντάκτριά μας, που δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου. Ελπίζουμε να έμαθες πολλά δίπλα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον project manager της εκπομπής, Θέμη Μάλλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον Alpha, τόσα χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση δεν έχω δει μεγαλύτερο ανθρώπινο ενδιαφέρον», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Να ευχαριστήσω όλους εσάς, θα είμαστε όλοι και την τηλεοπτική σεζόν θέλω να πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη εάν υπήρξαν κάποιες φορές διαπληκτισμοί μεταξύ μας. Χωρίς εσάς δεν θα έκανα αυτή την επιτυχία, είναι τιμή μου που συνεργαστήκαμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου προς τους συνεργάτες του πάνελ της.

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι σε εσάς (τους τηλεθεατές). Να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά δύσκολα πράγματα.

Θέματα επικαιρότητας και πολιτικής, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να διαχειριστώ, τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε: την αγάπη και την αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε.

Τα λέμε τον Σεπτέμβρη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», κατέληξε συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου.