Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν τον περασμένο Μάιο, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς.

Το ζευγάρι, κράτησε τις λεπτομέρειες της γέννας μακριά από τα media, αφού μετά την έξοδο της παρουσιάστρια από το μαιευτήριο, η ίδια απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για την μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, απολαμβάνει πλέον το πρώτο καλοκαίρι με την 2,5 μηνών κόρη του. Η Ιωάννα Μαλέσκου με την κόρη της, ακολουθούν τον Κωνσταντίνο Δανιά, σχεδόν καθημερινά στην παραλία, ο οποίος είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ.

Ονειρευόμουν μια ωραία οικογένεια

«Δεν θα ήθελα να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου. Στη ζωή μου δεν ονειρευόμουν προτάσεις αλλά μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει», είχε δηλώσει η Ιωάννα Μαλέσκου για την πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της:

«Κατά τη διάρκεια της κύησης με δυσκόλεψαν περισσότερο τα σκαμπανεβάσματα και οι εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που υπέστην», είχε απαντήσει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει τις πρώτες της αποδράσεις με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια πλέον δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινές στιγμές με την κόρη της, δίπλα στην παραλία.

Η μπέμπα είναι ίδια ο μπαμπάς της

«Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, δεν μπορώ να το πω. Η μπέμπα είναι ίδια ο μπαμπάς της, θέλω πολύ να κάνω και άλλο παιδί», είχε εξομολογηθεί η Ιωάννα Μαλέσκου στις πρώτες της δηλώσεις μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram:

1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-1
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-2
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-3
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-4
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-5
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-6
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-7
1-Ioanna-Maleskou-Diakopes-8