Όταν η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, η καλύτερη λύση είναι μια βουτιά στην κοντινότερη παραλία ή στην πισίνα.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς απολαμβάνει το καλοκαίρι της και τις διακοπές της, κάνοντας τα μπάνια της και περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με την οικογένειά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε να δροσιστεί στην πισίνα του σπιτιού της. Έβαλε, λοιπόν, το μαγιό της και βούτηξε, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους 5 εκατομμύρια followers της την καταπράσινη αυλή της και τα πόδια της.

Στη λεζάντα αποκάλυψε τις δύο φακίδες που έχει στον μηρό της. «Δύο φακίδες στον μηρό που είχα σε όλη μου τη ζωή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:



Ο 22χρονος γιος της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και του Μάικλ Ντάγκλας, Ντίλαν, έκανε και αυτός τη δική του ανάρτηση από την πισίνα του σπιτιού τους.

Ο νεαρός ανέβασε στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα, με τον ίδιο να βρίσκεται στην πισίνα, ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο.

Ωστόσο, κατέληξε με ηλιακό έγκαυμα. «Ηλιακό έγκαυμα στην πισίνα», έγραψε, δείχνοντας πόσο κόκκινο είχε γίνει το στήθος του.

«Το λατρεύω αυτό», σχολίασε η μαμά Κάθριν Ζέτα Τζόουνς κάτω από την ανάρτησή του.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: