«Ναι, έχει επισκεφτεί και τις εκτάσεις του Miraval για να θαυμάσει μόνο τον κόπο των Γάλλων παραγωγών που βοήθησαν την επιχείρηση να είναι επιτυχημένη, ο Pitt όμως δεν είναι οινοποιός». τονίζει η Jolie και ρίχνει βέλη κατά του Brad.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ανακοίνωσαν την απόφασή του να πάρουν διαζύγιο μέχρι και το 2023, τα παιδιά τους μεγάλωσαν, η κηδεμονία τους ενώ όλα πλησιάζουν την ενηλικίωση πέρασε σε δεύτερο πλάνο και υπάρχει ένα και μοναδικό πράγμα που χωρίζει τους δύο πρώην: Το κτήμα Miraval.

Η νέα αγωγή της Jolie κατά του Brad για το Miraval

Είναι αλήθεια πως ο Pitt και φωτογραφίες και βίντεο έχει γυρίσει στο Miraval, στο οποίο το 2014 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Jolie ενώ ο ηθοποιός έχει υποστηρίξει πως συχνά πυκνά αναλαμβάνει τον ρόλο του αγρότη και μαθαίνει τα πάντα για το κρασί στο κτήμα αυτό που απέκτησε από κοινού με την 48χρονη Angelina το 2011.

Στα έγγραφα που προσκόμισαν στο δικαστήριο οι δικηγόροι της Jolie, η ηθοποιός τονίζει καυστικά:

«Ο Pitt είναι ηθοποιός, όχι οινοπαραγωγός, έχεις να αντιμετωπίσει τις ψευδαισθήσεις του και όχι τις ρώγες από το σταφύλι και τη λάσπη. Όλα αυτά τα χρόνια εκείνος υποστηρίζει πως έχτισε το κτήμα, έχει παίξει σε δεκάδες ταινίες και έχει γυρίσει τον κόσμο σε παγκόσμιες περιοδείες. Ναι, έχει επισκεφτεί και τις εκτάσεις του Miraval για να θαυμάσει μόνο τον κόπο των Γάλλων παραγωγών που βοήθησαν την επιχείρηση να είναι επιτυχημένη, ο Pitt όμως δεν είναι οινοποιός», τονίζουν τα νομικά έγγραφα της πλευράς Jolie που συμπληρώνουν πως ο Pitt μόνο ξοδεύει εκατομμύρια, όπως η ανακατασκευή του στούντιο ηχογράφησης στο Miraval ενώ καταλήγει πως ο Brad αντιδρά σαν μικρό παιδί από το 2021, όταν η Angelina πούλησε το μερίδιό της στο κτήμα. Οι δικηγόροι της Jolie τονίζουν πως ο Pitt χρωστάει περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια στην Angelina.