Ο εκρηκτικός Νταμιάνο Νταβίντ των Maneskin  μετρά πάνω από 5,2 εκατ. followers στο Instagram, με τους οποίους μοιράζεται τη δουλειά του και αλλά και στιγμές της καθημερινότητάς του. Εχθές, εξέπληξε τους Έλληνες ακολούθους του, καθώς πόσταρε τραγούδι του Νίκου Βέρτη.

Η ανάρτηση του Νταμιάνο των Maneskin

Συγκεκριμένα, ο frontman των Maneskin άκουγε το «Αν είσαι ένα αστέρι», ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Νίκου Βέρτη. Την ανάρτησή του συμπλήρωσε με την ελληνική σημαία και μια καρδιά.



Ο χωρισμός του από την μακροχρόνια σχέση του με την Τζόρτιζα Σορέλι

Ένας ακόμα λόγος που μάς είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ο Νταμιάνο Νταβίντ ήταν το γεγονός πως, αν και τόσο νέος, είχε μακροχρόνια σχέση με το μοντέλο και influencer Τζόρτζια Σορέλι, με την οποία μάλιστα ο ίδιος δήλωνε πολύ ερωτευμένος, ενώ με ανάρτησή του είχε αποκαλύψει πως οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί κιόλας, τέσσερα χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Ωστόσο, τον Ιούνιο που μας πέρασε έγινε γνωστός ο χωρισμός του ζευγαριού ύστερα από 6 χρόνια, με έναν λίγο άκομψο θα έλεγε κανείς τρόπο.

Ουσιαστικά, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Tik Tok που έδειχνε τον Νταμιάνο Νταβίντ να φιλιέται με κάποια άλλη γυναίκα, σε μια περίοδο μάλιστα που κανείς δεν γνώριζε ότι ο ίδιος έχει χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφό του.

Όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος αισθάνθηκε άσχημα και μέσα από Instagram story του ανακοίνωσε πως εκείνος και η Τζόρτζια είχαν χωρίσει, ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που μαθεύτηκαν τα νέα.

Όσο για τη γυναικεία παρουσία που βρέθηκε μαζί του στο βίντεο, πρόκειται για την Martina Talieni, η οποία είναι φίλη της Victoria, του γυναικείου μέλους του συγκροτήματος.

Η Τζόρτζια, βέβαια ύστερα από όλα αυτά παραδέχτηκε μέσα από κείμενο που δημοσίευσε στα social media της πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ μονογαμική και πως δεν έφταιγε αυτό για τον χωρισμό τους.