Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σέριφο αυτή την περίοδο, αλλά εκτός από τα στιγμιότυπα από τη νησί, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της και ένα μήνυμα μίσους που δέχθηκε.

Δείτε ακόμη: Δανάη Μπάρκα - Ποζάρει καμένη από τον ήλιο στην παραλία (Εικόνες)

Πρόκειται για μήνυμα που έστειλε κάποια στο Facebook, στο οποίο μεταξύ άλλων έγραψε στη Δανάη Μπάρκα πως είναι «κρίμα που δεν έμοιασε» στη μητέρα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ συνέχισε κάνοντας body shaming.

Πλασάρεις τα ξύγκια ως φυσιολογικό και όμορφο

Αφού εκθείασε τη μητέρα της παρουσιάστριας, η συγκεκριμένη έγραψε: «Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο».

Tουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να απαντήσει στην αποστολέα του μηνύματος με έξι λέξεις. «Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου», της έγραψε, αλλά σχολίασε περισσότερα ανεβάζοντας σε story τον συγκεκριμένο διάλογο.

Εγώ θέλω ψυχολόγο - Εσύ δεν θες καθόλου

«Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα, εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα, απευθυνόμενη στη γυναίκα που της έστειλε το μήνυμα.Μην αφήνετε την ψυχούλα σας να επηρεάζεται 

Λίγες ώρες αργότερα, σε νέο story, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στις followers της. «Κορίτσια μου πανέμορφα, μην αφήνετε την ψυχούλα σας να επηρεάζεται από τίποτα. Η ζωή είναι μία, ίσως και μικρή. Μην περάσει χωρίς να γευτούμε κάθε στιγμή», έγραψε και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων: «Να σας αγαπάτε και να μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι».