Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια ανάρτηση, με αφορμή το τέλος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρισκόταν στη Σέριφο για το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και να γεμίσει τις μπαταρίες της πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Καθώς πήρε τον δρόμο της επιστροφής, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram και μοιράστηκε με το κοινό της ορισμένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, εξήγησε πόσο όμορφα πέρασε, αλλά και πόσο πολύ της έλειψαν οι χειμωνιάτικες συνήθειές της.

Τέλος καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τέλος καλοκαιριού. Τέλος δύσκολου καλοκαιριού και αρχή καθημερινότητας. Πώς ξεκινάς όμως τώρα; Που το μυαλό είναι αλλού, που η συνήθειες είναι άλλες εδώ και πολλές μέρες; Που το μάτι έχει συνηθίσει να ξυπνάει και να αντικρίζει θάλασσα; Που η ψυχή έμαθε στους φίλους, στα γέλια, στον Ίωνα, στις βουτιές με την Μπουκιά, και στο νησάκι μου; Ξεκινάω με πολλή χαρά την επιστροφή, γιατί μου έλειψαν τόσο μα τόσο έντονα -παραδόξως- οι “χειμωνιάτικες” συνήθειες μου. Το ξύπνημα, η δουλειά, η δημιουργία, οι συνεργάτες, εσείς, όλα! ♥️ Καλό.. αποκαλόκαιρο λοιπόν. Να κρατήσουμε τα όμορφα, και να είμαστε ενωμένοι στα άσχημα! Πάντα ο ένας για τον άλλον. Αθήνα μου, έρχομαι 😍 🖤».Δείτε τη δημοσίευση που ανέβασε στο Instagram:

1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-1
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-2
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-3
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-4
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-5
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-6
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-7
1-Danai-Barka-Serifos-2023-diakopes-8